Sponsoring

Momenteel draait PSV Schoonspringen hoofdzakelijk op de contributiebijdragen van de leden. Om onze ambities te kunnen blijven waarmaken, zijn wij op zoek naar sponsoren om bijvoorbeeld trainingskampen te kunnen organiseren en aan internationale wedstrijden deel te kunnen nemen.

Bent u geïnteresseerd in het sponsoren van onze vereniging? Wij kunnen u diverse mogelijkheden bieden, zoals bijvoorbeeld: vermelding van uw logo op de clubkleding, website-links, PR-activiteiten, vermeldingen op facebook en de organisatie van workshops.

Voor informatie over het sponsoren van onze vereniging kunt u contact opnemen met secr@psvschoonspringen.nl.

Via de site van sponsorkliks kunt u PSV Schoonspringen GRATIS sponsoren.

Het concept is heel simpel. Bestel via www.sponsorkliks.com bij alle bekende webwinkels waar je normaliter ook al koopt. Van alle aankopen wordt een commissie maandelijks aan PSV Schoonspringen uitbetaald! Zelf betaal je niets extra!
Als je sponsorkliks.com als je startpagina instelt, vergeet je nooit meer om via sponsorkliks te bestellen bij je reguliere webshops. Dit kun je doen door de volgende stappen te volgen:
Klik gelijktijdig op “ctrl” en “d” op je Windows toetsenbord. Er wordt dan gevraagd of je de huidige pagina als startpagina wil opslaan.
Dit moet voor de meeste browsers werken, indien niet, bezoek dan startpaginainstellen.nl, daar wordt stap voor stap beschreven hoe je je startpagina kunt instellen in Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera en Safari in windows.