EDC zoekt PR Manager en Webmaster

Namens de organisatie van de Eindhoven Diving Cup zoeken wij mee naar een PR Manager en een Webmaster.

Ben jij of ken jij degene wie een van deze klussen op het lijf geschreven is? Neem dan contact op met christine@eindhovendivingcup.nl

______________________________________________________________________________

 

Begin februari 2020 vindt de 21ste editie van de Eindhoven Diving Cup (EDC) plaats in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion. Voor dit unieke evenement zijn we op zoek naar een PR Manager en een Webmaster.

Samen met een enthousiast, betrokken en hardwerkend team van vrijwilligers zet je je in voor de Eindhoven Diving Cup, het grootste schoonspringtoernooi van Europa. De EDC is een vierdaags evenement gevuld met wedstrijden waaraan ruim 200 jonge schoonspringers uit meer dan 16 landen mee doen.

Als PR manager onderhoud je de contacten met de gemeente Eindhoven over de promotie van het evenement. Je onderhoudt warme banden met lokale en regionale pers en voorziet hen en de eigen website van wervende (pers)berichten voor, tijdens en na de EDC. Perscontacten lopen via jou, in afstemming met organisatie, deelnemers, de gemeente en de KNZB indien nodig.
Daarnaast ben je onderdeel van de organisatie van de EDC en denk en doe je mee om dit evenement op de kaart te zetten. Zie je op je eigen vakgebied mogelijkheden om de EDC nog meer te laten stralen en onze sport nog meer in het zonnetje te zetten? Dan zoeken we jou!

Als Webmaster  zorg je er voor dat veel van de informatie van het evenement terug is te vinden op onze website. Zo kunnen de teams zich inschrijven via een formulier op de site, publiceren we het wedstrijdschema en de resultaten. Ook voor onze sponsoren is de website een belangrijk medium om te laten zien dat zij betrokken zijn bij de Eindhoven Diving Cup. Het up-to-date houden van onze site is daarom van groot belang voor de informatievoorziening over het evenement.
Vind jij het leuk om onze website bij te houden? Heb jij nog creatieve, nieuwe ideeën om de website nog informatiever en gebruiksvriendelijker te maken? Draai jij je hand niet om voor WordPress? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

Enthousiast geworden of meer weten? Neem gerust contact op met de toernooidirecteur Christine Praasterink (christine@eindhovendivingcup.nl).

Ken jij iemand die dit goed zou kunnen? Ook dan horen wij het graag!

 

 

No Replies to "EDC zoekt PR Manager en Webmaster"