Algemeen

PSV Schoonspringen heeft haar thuisbasis in  het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven.  Onze club draait al ruim 30 jaar mee in de schoonspringwereld. Het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion heeft  Nederlands mooiste schoonspringbad, waar ook veel (inter)nationale wedstrijden worden gehouden. Ook de Nationale Selectie traint  hier. Naast het springbad hebben we een  droogspringruimte en een krachthonk om kracht en lenigheid  te trainen.

PSV Schoonspringen heeft ongeveer 80 leden. Voor alle wensen en niveaus kunnen we de juiste groep aanbieden. Voor de beginners hebben we aspirantengroepen die één tot drie keer per week trainen. Voor de gevorderden  hebben we wedstrijdgroepen die drie tot zes keer per week trainen. Onze vereniging is wedstrijdgericht, met ambities die reiken tot deelname aan de wereldkampioenschappen, waar in 2017 drie van onze springers aan hebben meegedaan, met een 6de plaats als beste resultaat.

Plezier staat voorop binnen onze vereniging. We proberen daarbij in een veilige omgeving het beste uit de springers te halen. Regelmatig zijn er wedstrijden en in samenspraak met de trainer wordt een leuk maar ook ambitieus wedstrijdprogramma afgesproken met de springers.

Schoonspringen is leuk!

Wil je kennismaken met deze uitdagende sport? Dat kan! Elke donderdagavond is er van 18.30 tot 19.30 uur een open training. Voor meer informatie klik hier

Voor meer informatie of aanvragen voor clinics of workshops, stuurt u een mailtje naar:  secr@psvschoonspringen.nl.